• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

FRONTMAN 7 DAYS MUSIC GAAT VIRAL!

FRONTMAN 7 DAYS MUSIC GAAT VIRAL!

FRONTMAN 7 DAYS MUSIC GAAT VIRAL!

Hoe vet is dit! Thijs Roseboom zanger en frontman van coverband Seven Days Music gaat viral als zingende politieagent. Dit bleek afgelopen weekend toen dumpert.nl zijn filmpje online had gepost met “Agent houdt de moed erin”. Binnen zeer korte tijd kwamen er dan ook vele likes en toffe reacties. Bekijk zelf het filmpje via onderstaande link en geef hem ook een dikke ?. Natuurlijk kun je bij Buro voor Muziek terecht voor alle exclusieve boekingen van Seven Days Music. De zingende politieagent en frontman van Seven Days Music is on fire ?

Boekingen & Informatie
Klik hier voor meer informatie over Seven Days Music en neem eenvoudig contact met ons op. We helpen je graag bij de boeking of een vrijblijvende optie!

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Check ons ook op de socials FacebookInstragram & Youtube

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.