Nieuw album Maan

Nieuw album Maan

Feb | 2020

Zangeres Maan bekend van The Voice of Holland heeft haar eerste album uitgebracht. Op dit persoonlijke album genaamd ‘Onverstaanbaar’ stelt de zangeres zicht kwetsbaar op. Ook won Maan afgelopen maandag een Edison Pop voor haar singles releases in 2019.

Bij The Voice of Holland zong Maan  The Power Of Love, alle vier stoelen draaiden om en ze koos Marco Borsato als coach. Die sprak lovende woorden over zijn nieuwe protegee: “Maan heeft een heel eigen manier van zingen, waarin ze speelt met haar kop- en borststem op een manier die ik heel spannend vind. En ze raakt me. Keer op keer. Kippenvel op mijn ruggengraat, een brok in mijn keel of volgelopen ogen, het kan allemaal.” Nu bijna vier jaar verder maakt ze deze woorden van haar coach meer dan waar met haar album ‘Onverstaanbaar’.

Zangeres Maan gaat als een speer! Sinds haar overwinning in The Voice of Holland in 2016, heeft de zangeres maar liefst acht top 40-hits, waarvan een nummer 1-hit. ‘Hij is van mij’ de samenwerking met Kris Kross Amsterdam stond maar liefst zeven weken op nummer 1. Nu met haar nieuwe album dendert de “Maan-trein” heerlijk door. Maan boeken? Klik hier!

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

Bekijk ons ook op Facebook, Instragram & Youtube

Terug naar overzicht

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Terug naar boven