Maan

Zangeres Maan boeken?

Maan, bekend van The Voice of Holland, boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het inhuren van Maan

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Maan boeken. Maan boek je bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Zangeres Maan

Eigenlijk dacht ze een tussenjaar te nemen en ‘eens te kijken hoe het ging met muziek maken’. Inmiddels weet heel Nederland hoe dat afliep. Op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The voice Of Holland en werd een landelijk idool. Met meerdere succesvolle singles bewijst Maan dat ze een nieuwe ster is aan het Nederlandse muziekfirmament.  Toch maakt Maan de Steenwinkel al heel wat jaren muziek.

Maar dat zingen, dat sloeg al vroeg aan. Vanaf de onderbouw op de Vrije School kreeg ze het veel op school. Dat sloeg aan, en op de middelbare school deed Maan mee aan ‘alles wat er maar georganiseerd werd op zanggebied’, zegt ze. Door haar muziekdocent werd ze benaderd mee te doen aan een plaatselijke talentenjacht en dat deed ze, samen met drie vriendinnen en een pianist. Ze zongen meerstemmig en wonnen. De band breidde uit, kreeg de naam Fortuned en trad vooral op in en rond Maans woonplaats Bergen. Zoals op evenementen als Jazz & Sail en Breaking the Waves. Ze trad af en toe solo op, bijvoorbeeld in de Amsterdamse Club Dauphine. Er zat nog geen echte lijn in, maar Maan had de smaak van het muziek maken te pakken.

Bij The Voice of Holland zong Maan  The Power Of Love, alle vier stoelen draaiden om en ze koos Marco Borsato als coach. Die sprak lovende woorden over zijn nieuwe protegée: “Maan heeft een heel eigen manier van zingen, waarin ze speelt met haar kop- en borststem op een manier die ik heel spannend vind. En ze raakt me. Keer op keer. Kippenvel op mijn ruggengraat, een brok in mijn keel of volgelopen ogen, het kan allemaal.”

Boekingen van Maan

Hoewel ze alle mede-finalisten de overwinning gunde, was Maan dolgelukkig met haar titel ‘The Voice of Holland 2016’. Ze bracht haar eerste single Perfect World uit, geproduceerd door niemand minder dan top-dj Hardwell. Het nummer werd meteen Alarmschijf, denderde de Top 40 in, belandde op nummer 1 in de iTunes chart én bij 100%NL. Onlangs kreeg ze bovendien een gouden award uitgereikt voor Perfect World.

Haar droom: grote zalen uitverkopen. “Dat lijkt me geweldig, dat ik een eigen concert doe en mensen dan echt voor mij komen. Zalen uitverkopen omdat fans zo van mijn liedjes houden, dat is natuurlijk de bedoeling.” Ervaring op een groot podium heeft ze al: zo stond ze tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Dat tussenjaar is inmiddels allang over, maar heeft ze alvast even verlengd. “Voorlopig hoop ik dat ik hiermee door kan gaan. Ik vind namelijk alles even leuk: het zingen, maar ook alles eromheen. Mensen ontmoeten, met anderen liedjes schrijven, interviews doen, alles is te gek. Living the dream, dat is het eigenlijk. En ik hoef wat mij betreft nog even niet wakker te worden.”

Maan boeken

Maan is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en kosten om zangeres Maan te boeken >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven