• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Maan

Maan zangeres boeken

Meer informatie over Maan

Van The Voice of Holland tot een van de bekendste Nederlandse artiesten!
Nadat Maan The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen.

Met haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ weet Maan zelfs haar grootste fans te verrassen. Op dit persoonlijke album stelt Maan zich kwetsbaar op. Titeltrack ‘Onverstaanbaar’ zet de toon: “Ik ben superblij met wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, maar ik wil jullie ook de andere kant laten zien.”  De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat Maan zich moeiteloos en succesvol kan bewegen in verschillende stijlen zonder zichzelf te verliezen. Van de gouden en platina hits van ‘Hij Is Van Mij’ (feat. Bizzey), ‘Spijt’ en ‘Blijf Bij Mij’ tot ‘Lief Zoals Je Bent’, ‘Zo Kan Het Dus Ook’ en het bijzondere ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’. Deze veelzijdigheid vertaalt zich ook in de vele samenwerkingen van Maan, met onder andere Sevn Alias, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Bizzey, Tabitha & Snelle.

Nadat ‘Onverstaanbaar’ binnenkwam op de eerste plek in de Nederlandse Album Top 100, werd al snel duidelijk dat het album een waanzinnig succes zou worden. In februari behaalde Maan de gouden status met het album. Later die maand mocht ze ook een Edison muziekprijs in ontvangst nemen in de categorie ‘beste Pop single van 2019’. Ook behaalde Maan een gouden status voor het nummer ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’.

Eind 2020 werd door streamingdienst Spotify bekend gemaakt dat Maan op de 28e plaats van meest gestreamde artiesten van 2020 in Nederland staat. Haar debuut album ‘Onverstaanbaar’ staat op nummer 13 in de Top 25 van meest beluisterde albums van 2020. Ook staat Maan ook in het overzicht van meest gestreamde nummers van dit jaar; haar single ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ is namelijk terug te vinden op de 27ste positie van de lijst.

De afgelopen jaren heeft Maan veel van haar dromen in vervulling zien gaan. Zo was ze Ambassadeur van de Vrijheid in 2019 en heeft ze in korte tijd een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet, met o.a. festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel.

Zangeres Maan boeken voor je evenement?

Bekende Nederlandse artiesten zoals Maan boek je snel en betrouwbaar  voor je bedrijfsfeest of festival bij BVM – Buro Voor Muziek. Samen met jou maken we de perfecte line up passend bij je wensen en budget. Zangeres Maan is te boeken met band voor een spetterend optreden van 1 x 60-75 minuten. Informeer naar de mogelijkheden tot het inhuren van Maan en andere bekende artiesten.

 

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Maan

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.