• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Promo Millennium Showband

Promo Millennium Showband

Millennium mobiele pianoband
Millennium Showband heeft sinds kort een geweldige nieuwe promo. Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze zijn. Daarmee is Millennium Showband een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Of het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere avond gaat de tent op zijn kop bij deze energieke oosterlingen. Deze gasten schrijven ‘feest!’ dan ook standaard met een uitroepteken.
Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van deze band die, doordat er niet met vaste sets wordt gewerkt, erg flexibel zijn en direct kunnen inspelen op iedere onverwachte situatie. Check hier de nieuwe promo van de band en boek de Millennium Showband exclusief bij BVM | Buro Voor Muziek.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.