• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Rockaholics boeken

Rockaholics boeken

Rockaholics-Boeken?

Vanaf af nu zijn de Rockaholics exclusief te boeken bij BVM – Buro Voor Muziek.

Jong, enthousiast, plezier, feest & energie, dat is Rockaholics! Met al heel veel optredens in de regio, nu klaar om bij welk feest dan ook in Nederland, de tent op de kop te zetten! Van de beste classics, tot de meest actuele hits, deze band speelt ze allemaal met volle overtuiging en heel veel plezier! Het maakt deze enthousiastelingen niet uit voor welk publiek zij mogen spelen, zolang ze maar mogen knallen en er een echt feest van mogen maken!

Rockaholics boeken? Klik hier! Voor meer informatie over Rockaholics neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Rockaholics of als je meer informatie wilt over Rockaholics en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.