• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Seven Days Music boeken

Seven Days Music boeken

Seven Days Music boeken? Boek nu Seven Days Music bij BVM - Buro Voor Muziek.

Vanaf af nu is Seven Days Music exclusief te boeken bij BVM – Buro Voor Muziek.

Seven Days Music is 100% live! Een geoliede feestmachine, die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers. Het licht en geluid van 7 Days Music wordt verzorgd door een professioneel bedrijf. De vaste crew en 6 gemotiveerde bandleden vormen samen een fantastisch team! Deze band is inzetbaar voor bruiloften, personeelsfeesten, feesttenten en alle overige evenementen!

Seven Days Music boeken? Klik hier! Voor meer informatie over Seven Days Music neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Seven Days Music of als je meer informatie wilt over Seven Days Music en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

info@burovoormuziek.nl | 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.