• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

VOORZIENINGEN VOOR GEBOEKT ENTERTAINMENT

VOORZIENINGEN VOOR GEBOEKT ENTERTAINMENT

Een veel gesteld vraag; Waar moeten wij voor zorgen, wanneer we een artiest, band, Dj of ander entertainment boeken? In deze blog leggen we uit hoe wij op een eenvoudige manier zorgen voor alle juiste informatie rondom een boeking.

Bij Buro Voor Muziek ontvang je voor iedere boeking alle nodige informatie welke van belang zijn voor het functioneren van het geboekte item en in het verlengde hiervan, het slagen van jouw feest. Denk hierbij aan; benodigde stroomcapaciteit en aansluitingen, podium afmetingen, kleedruimte en consumpties.

Om te voorkomen dat er op de dag van het optreden, onaangename verrassingen zijn die beperkingen of de doorgang in het geheel van het optreden kunnen veroorzaken, worden alle benodigde voorzieningen altijd duidelijk vermeld in de bevestiging. Dit kan beknopt zijn op enkele punten, of wat uitgebreider in de vorm van een rider, als bijlage van het contract.

Een dergelijke rider voorziet de opdrachtgever van alle belangrijke informatie. Deze rider maakt onderdeel uit van de overeenkomst en is een handige tool voor de organisatie. De inhoud van een rider kan per geboekt item nog al eens verschillen. Een band van 8 personen inclusief licht en geluid, welke aankomt met een vrachtwagen en band-bus en een avondvullende show verzorgt, vraagt andere voorzieningen dan een artiest die komt met een eigen geluidstechnicus, inprikt op de aanwezige techniek en een live optreden geeft van 30 minuten.

Indien het voor een opdrachtgever niet mogelijk is om 100% te voldoen aan de gevraagde voorzieningen, bespreken we bij Buro Voor Muziek graag de “knelpunten” en komen we altijd tot een passende oplossing. Wel zo fijn voor de opdrachtgever, om op deze manier een feest te kunnen organiseren zonder zorgen en prettig voor de artiest om te weten dat alles vooraf perfect is geregeld.

Op deze manier zijn er op de dag van het evenement geen verrassingen en verloopt alles zoals dit vooraf is bedacht en gewenst!

Zeker organiseren doe je samen met het team van Buro Voor Muziek

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.