• Ruim aanbod
  • Snelle reactie
  • Laagste prijs
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Waterproof Shampoo boeken

Waterproof Shampoo boeken

Waterproof Shampoo boeken

Waterproof Shampoo is een band die geen halve maatregelen treft en met een flinke dosis energie de boel op z’n kop te zet. Comfortzones verdwijnen en dansmoves verschijnen. De mannen brengen een energieke show met hits, verbluffende medleys en bekende meezingers. Stoere mannen zingen mee met Boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers.

De band wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit!

Boek nu Waterproof Shampoo: Klik hier! Voor meer informatie neem je eenvoudig contact op met ons. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.