• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

A*Fever – The Ultimate ABBA Tribute

Abba-tributeband-boeken?
Abba-trubute boeken?

Meer informatie over A*Fever – The Ultimate ABBA Tribute

ABBA is zonder meer een van de meest succesvolle popformaties van de jaren zeventig en tachtig. Initialen van de twee koppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormen de naam van de band: ABBA. Het is onmogelijk om aan muziekgeschiedenis te denken zonder aan deze act van wereldklasse te denken. Hun repertoire is groot genoeg om meerdere best-off albums te vullen. Deze bekende hits zijn tot op de dag van vandaag immens populair.

A*Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van A*Fever is het dan ook een garantie dat iedereen, van alle leeftijden, ouderwets uit z’n dak gaat! ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen tijdens de spectaculaire show!

A*Fever de beste ABBA tribute van Nederland en ver daarbuiten!

In de zomer van 2010 werd A-Fever geboren. Op vakantie naar Zweden werd een exemplaar van ‘ABBA Gold’ gekocht, dat de rest van de reis de autoradio niet meer heeft verlaten. Kort na de vakantie werden de backing tracks live opgenomen door muzikanten in zowel Zweden als Nederland. Frida, Agnetha, Benny en Björn voltooiden A-Fever. Na een paar intensieve repetities speelde A-Fever het eerste optreden. Snel vooruit naar een paar shows later en de band is een even goed geoliede machine als ABBA zelf! Met trots kunnen we zeggen dat A-Fever de beste ABBA-tributeband van Nederland en omstreken is.

A*Fever – The Ultimate ABBA Tribute & Winnaar van de ‘Battle Of The Tributebands’ !

A*Fever onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums en de adembenemende samenzang. Dit alles maakt een show van A*Fever tot een onvergetelijke meezingavond! In 2018 werd A*Fever zelfs de winnaar tijdens ‘Battle Of The Tributebands’!

Er is keuze uit maar liefst 3 verschillende versies, namelijk A*Fever XS, A*Fever Original en A*Fever XL. De band is erg flexibel en voor ieder evenement kan gekeken worden naar de mogelijkheden die het beste passen voor uw publiek.

Heeft u vragen of interesse om een spetterende A*Fever – The Ultimate ABBA Tribute show te boeken? Neem dan gerust contact met ons op!

Prijscategorie: € 2000,- tot € 3000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie A*Fever – The Ultimate ABBA Tribute

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Discotheek
  • Feesttent
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.