Anita Doth

Anita Doth boeken als solo artiest.

Een spetterende show van Anita Doth met 2 danseressen, waarin alle 90’s hits nog één keer voorbij komen!  Internationale hits als No Limit, Jump For joy, Get Ready Fo Hits Twilight Zone, en The Real Thing zijn nog steeds niet weg te denken uit de 90’s toplijsten. Met 2Unlimited werd zij samen het beste exportproduct van Nederland over heel de wereld!

Alle bekende 90’s artiesten kun je snel en betrouwbaar boeken bij Buro Voor Muziek. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het inhuren van de jaren 90’s artiest Anita Doth.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Boek de spetterende show van Anita Doth

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Anita Doth

Anita werd bekend als zangeres van 2Unlimited waarmee ze wereldwijd megahits scoorde zoals in 1993 No Limit, maar liefst 16 hits scoorde Anita met 2Unlimited in vijf jaar! Na vier albums en zestien singles hielden Slijngaard en Doth er in 1996 mee op. Hierna werd Anita VJ voor TMF Hier was ze presentatrice van het programma Welcome to the Pleasure Zone. Voor ze haar solocarrière begon in 1999 werkte ze in 1996 als dj bij Radio 538 met het programma Anita & Friends.

Sinds 2017 is Anita Doth is The Queen Of Dance als soloartiest te boeken en presenteert zij samen met haar 2 sexydanseressen alle genoemde wereldhits!

Anita Doth boeken

Naast solo optreden en live band optredens is Anita Doth ook beschikbaar voor optredens met het succesvolle project Divas of Dance

Direct Anita Doth of meerdere 90’s act boeken? Neem dan contact op met  088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven