Anouk

Je hebt zangeressen, en je hebt Anouk! Anouk boeken is een garantie voor spektakel en een muzikaal hoogstandje. Anouk is een buitencategorie. Haar zingen is veel meer dan zingen alleen, haar stem komt als een oerkracht vanuit haar tenen omhoog en grijpt je meteen bij de strot, als een muzikale brok in de keel. Al meer dan vijftien jaar is Nederland in de ban van deze stoere vrouw die altijd haar eigen koers vaart, haar muzikale intuïtie achterna.

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten,bands,dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Anouk.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Anouk boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Anouk

Anouk, geboren op 8 april 1975 in Den Haag, erft haar voorliefde voor blues van haar moeder, een zangeres in een bluesband. Van kinds af aan zingt ze zelfbedachte liedjes, maar in haar pubertijd gaat het zingen ook een belangrijke emotionele vluchtroute voor haar betekenen. Ze kan er haar frustraties in kwijt wanneer niet alles gaat zoals het zou moeten gaan.
In ’93 voegt zij zich als achtergrondzangeres bij de soul-rythmband Shot Gun Wedding. Dan al ambitieus, ontgroeit Anouk de band snel. Zij wordt in ’94 toegelaten tot het conservatorium van Rotterdam en richt een jaar later haar eigen band op.

Anouks carrière raakt in een stroomversnelling wanneer zij tijdens een festival enkele songs zingt met Barry Hay, frontman van de legendarische rockgroep Golden Earring. Hay is zeer onder de indruk van haar talent en schrijft samen met Earring-collega George Kooymans voor haar het nummer Mood Indigo. Het is een van de redenen voor platenmaatschappij Dino Music om Anouk een contract aan te bieden. Uitgebracht in september ’96, zorgt Mood Indigo gelijk voor veel interesse en airplay. Dat wordt alleen maar versterkt wanneer ze later dat jaar weet te overtuigen in het voorprogramma van de Golden Earring. Voor Anouk bestaat er dan allang geen twijfel meer: Ze heeft haar roeping gevonden.

Anouk boeken

Tegenwoordig heeft Anouk naast haar zang carrière ook tv ambities. Als coach van The Voice of Holland is ze op haar eigen wijze jurylid.

Anouk is te boeken samen met haar band voor een energieke show van 60 minuten.

Direct Anouk boeken? Bel 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven