Miss Montreal

Miss Montreal boeken voor je evenement?

Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal van BLØF. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Miss Montreal.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Miss Montreal boeken, Voice of Holland coach Miss Montreal boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Miss Montreal

Sanne Hans, de frontvrouw van Miss Montreal, wordt op 22 september 1984 geboren in Hardenberg. Ze groeit op in een muzikale familie en schreef al liedjes toen ze heel jong was. Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame. Al snel mag ze in ‘De Wereld Draait Door’ haar eigen liedje ‘Just A Flirt’ komen spelen. Haar optreden en droge humor maakt veel indruk bij de kijkers. Al snel heeft Giel Beelen de radioprimeur van Sanne’s debuutsingle. Niet veel later kiest 3FM de single tot haar Megahit. Op 1 november van 2008 komt de single ‘Just A Flirt’ in de hitlijsten binnen om daar 33 weken onafgebroken in te blijven staan.

Op 15 mei 2009 verschijnt haar debuutalbum ‘Miss Montreal’. Ook is ze te bewonderen op de grote festivals zoals Lowlands, Parkpop, Beatstad en Zwarte Cross. In het najaar van 2009 vult Sanne’s eigen publiek bijna 30 Nederlandse concertzalen. Tevens doet ze het voorprogramma van Coldplay in het Goffertpark voor 70.000 bezoekers.

Boekingen Miss Montreal

Op 16 juli 2010 verscheen het tweede album van Miss Montreal met de titel “So… Anything Else?”. De plaat is in haar ogen nog veel beter worden. Volwassener werk maar nog steeds die authentieke typische “Sanne sound”. Ze heeft veel geschreven het laatste jaar omdat het allemaal op rolletjes liep en ze veel inspiratie had. Inmiddels hebben zich toetsen bij de band gevoegd. Er staan weer veel festivals gepland voor de zomer met veel nieuwe liedjes, een nieuw album en een bredere sound maar vooral een rockende mooie show!

In april 2013 komt het duet van Miss Montreal met Nielson uit, dit nummer ” Hoe” wordt een regelrechte hit en naast de voornamelijk festivalgangers wordt Miss Montreal bekend bij het grote publiek.

Begin 2014 mag Miss Montreal de titelsong van het real life programma Utopia verzorgen, Say Heaven, Say Hell is ook een regelrechte hit!

Vanaf 2015 schittert Miss Montreal ook op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Miss Montreal boeken voor een spetterend optreden van 60 minuten? Neem dan vrijblijvend contact op >> 088-460 8000 of vul het formulier op deze pagina in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven