• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Waylon

Waylon zanger boeken
Foto credit: Michel Molder

Meer informatie over Waylon

Hij heeft een podiumpersoonlijkheid die jaren ervaring verraadt. Een stem die klinkt alsof hij alle rock en soul van de jaren zestig en zeventig in zich verenigt. Een plaat die geproduceerd en ingespeeld is door de absolute top van de internationale muziekwereld. En een naam die als een eerbetoon beschouwd mag worden aan zijn grote inspirator: Waylon. Artiest Waylon boeken? Bij Burovoormuziek.nl boek je exclusief en snel zanger Waylon. Op deze pagina vind je informatie met betrekking tot het inhuren van zanger Waylon.

BEKENDE ZANGER WAYLON OP JE EVENEMENT

Waylon is de eerste Nederlander die tekende bij het wereldberoemde Motown platenlabel. Van jongs af aan was hij al gefascineerd door Country-muziek. Een droom komt uit als Waylon in Nashville, het Mekka van de Country-muziek, een plaat mag opnemen. Waylon vertrekt voor een jaar naar de Verenigde Staten, waar hij optreedt met zijn idool Waylon Jennings. Laatstgenoemde komt helaas te overlijden, en Waylon besluit terug te keren naar Nederland. Hij neemt deel aan de talentenjacht ‘Holland’s Got Talent’ en wordt tweede. Waylon wordt vervolgens opgepikt door Universal. Zij brengen hem onder bij het fameuze Motown, bekend van o.a. de Supremes, Stevie Wonder en Michael Jackson. Het eerste album van Waylon, genaamd ‘Wicked Ways’, behaalt de platina status en ook zijn tweede album ‘After All’ doet het goed. Tijdens het Eurovisie Songfestival  in 2014 wordt Waylon met Ilse De Lange onder de naam ‘The Common Linnets’, tweede. Een unieke prestatie: de tweede plek is de beste prestatie van Nederland sinds 1975. Het lied ‘Calm After The Storm’ komt direct in 11 landen op nummer 1 binnen op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes Top 10.

Na het succes op het Eurovisie Songfestival brengt Waylon zijn derde studio-album ‘Heaven After Midnight’ uit. Het album komt na zijn release meteen binnen op nummer 1 in de Album Top 100. ‘Heaven After Midnight’ is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. Daarna volgen zijn albums ‘Seeds’, ‘The World Can Wait’ en ‘Human’ met aansluitend een theatertour door Nederland die stijf uitverkocht is.
Kortom, deze top zanger is niet weg te denken uit het Nederlandse live circuit!

 

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Waylon

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Puur Genieten
  • Romantisch
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.