Belinda Kinnaer

Belinda Kinnaer boeken? Belinda zong zo’n 20 jaar in de coverband Commercial Break. In 2015 scoorde ze haar eerste solo hit met ‘Zeven Oceanen’. Daarna ontwikkelde ze zich tot een opvallende verschijning in het wereldje. Belinda zingt poppy liedjes met inhoud, welke steevast geproduceerd worden door Edwin van Hoevelaak. In 2016 volgde haar eerste album: ‘Uit mijn hart’. In de zomer van 2018 behaalde ze met “De tijd van m’n leven” de nummer 1 positie in de Top 30.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Belinda Kinnaer boeken. Belinda Kinnaer bekend van Commercial Break boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Belinda Kinnaer

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland.

“Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied.
De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten; eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang.

Op 21 augustus 2015 lanceerde Belinda haar derde single, “Zeven Oceanen”, tijdens de RadioNL Zomertoer in Zwolle. Het van origine Zuid-Afrikaanse nummer, geschreven door Rudi Claase, wordt bijzonder goed ontvangen.

Belinda begon haar professionele muzikale carriere in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen.

In 2012 en 2014 nam Belinda twee duetten op met haar goede vriend Ronnie Tober, “Het zijn van die kleine dingen” en “Geluk”. Eind 2014 begint ze aan haar solocarriere met “If tomorrow never comes”.

Nieuwe singel

Met de release van haar zomerse nieuwe single “De tijd van m’n leven” laat Belinda Kinnaer weten het leven van de meest zonnige kant te bekijken en dat gevoel te willen delen met haar publiek.
Na een veelbewogen jaar bruist de sympathieke zangeres van energie en werkt ze samen met haar producer Edwin van Hoevelaak volop aan nieuw materiaal.

Belinda: “Iedereen heeft ups en downs in het leven en soms zet je dat weer met twee voeten op de grond. Ik heb het geluk een paar engeltjes op mijn schouders te hebben, die ontzettend hard gewerkt hebben het afgelopen jaar. Dankbaar dat ik de draad weer op mag pakken geniet ik intens van elke dag. Dat gevoel heb ik proberen te vangen in mijn nieuwe plaat.”

Belinda Kinnaer boeken? Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven