Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf boeken? Deze Surinaamse zanger, bij het Nederlandse publiek ook wel bekend als “Zwarte Jannes” timmert aardig aan de weg. Begonnen met covers van o.a. Jannes heeft zich nu ook gestort op eigen werk. De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Orlando Uitenwerf boeken. Boek nu Hollandse zanger Orlando Uitenwerf.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie is Orlando Uitenwerf?

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en zingt vooral nummers uit de Nederlandstalige muziekindustrie. Ook wel bekend als “Zwarte Jannes”.

Orlando Uitenwerf is groot voetballiefhebber en heeft bij verschillende clubs gespeeld. Ook is hij een heel sociaal mens en vond hij het altijd leuk om na de wedstrijd nog even met elkaar in de kantine te blijven hangen voor een biertje of een leuk gesprek met anderen. Bij een feestje hoort natuurlijk ook altijd muziek. Doordat Orlando vaak na de wedstrijd nog bleef hangen kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. Zo is hij langzaam aan een beetje in de muziek gerold.

Eigen Muziek

Meerdere mensen hebben hem aangespoord om daar wat mee te doen. Dus heeft hij zijn stoute schoenen aan getrokken en is zich meer in de muziek gaan verdiepen. Hij heeft toen een aantal optredens verzorgt bij een aantal voetbalkantines en kwam erachter dat hij daar toch ook veel plezier aan beleefde. Gaandeweg heeft hij de kans gekregen om een eigen single op te nemen en die heeft hij gegrepen.

Orlando Uitenwerf boeken

Orlando Uitenwerf boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Orlando Uitenwerf neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Orlando Uitenwerf of als je meer informatie wilt over Orlando Uitenwerf ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven