Bonnie St. Claire

Bonnie St Claire boeken

Bonnie St. Claire boeken met haar grootste hit  samen met Ron Brandsteder is het nummer: “Dr. Bernhard”   Tot op de dag nog steeds een razend populair nummer bij zowel jong als oud! Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire feest dj’s, artiesten en bands kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Bonnie St Claire.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Bonnie St Claire Boeken Nederlandstalige zangeres

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Bonnie St. Claire

Bonnie tekende via Peter Koelewijn een platencontract en wist in de jaren 70 enkele hits te scoren. Het nummer: “Tame me tiger” en “I won’t stand between them”. De B-kant van de singel “Tame me tiger” werd door Bonnie zelf geschreven en kreeg de titel: “It’s still a secret”. In 1969 deed ze mee aan de voorrondes van het Duitse songfestival met het nummer: “Ich weis das ich kein engel bin”. Ze ging ze met de bekende groep: “Unit Gloria” waarin Robert Long als zanger ,samenwerken. Hiermee scoorde ze diverse hits.

Later dat jaar deed ze mee met het artiestenensemble van het label Philips, en scoorde een hit met “Een heel gelukkig kerstfeest”. Haar grootste hit scoorde ze in 1976 samen met Ron Brandsteder. Het nummer: “Dr. Bernhard”is tot op de dag nog steeds een razend populair nummer bij zowel jong als oud en is inmiddels een vast onderdeel van haar optredens geworden. In 1977 nam ze nog een cover op van een nummer van “Connie van den Bos. ( ik ben gelukkig zonder jou)
In 1980 nam ze samen met Alexander Curly, Corry Konings, Nico Haak, Willem Duyn en Sandy “Het grote sprookjeslied” op. Ook in de eerste helft van de jaren 80 wist Bonnie hit na hit te scoren met nummers als: Pierrot, Bonnie kom je buiten spelen, Vreemdeling, Jij en ik , Sla je arm om me heen, en natuurlijk de Roos.

Bonnie St Claire boeken

In 1991 opnieuw 2 Top-40 hits.( Morgen wordt alles anders en Zeven Jaren ).

Anno 2017 blijft Bonnie actief optreden. Bonnie St Claire is te boeken als tape act van 30 minuten.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven