Corry Konings

Corry Konings boeken, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt! Met tal van hits heeft u bij een show van Corry Konings gegarandeerd feest! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking met het  boeken van zangeres Corry Konings.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Corry Konings boeken zangeres

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Corry Konings

Corry Konings start haar haar carriere als zangeres op 15-jarige leeftijd . In 1970,scoort ze als ‘Corry en de Rekels’ furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Twee jaar nadien start ze een solo-carrière. Ze scoort hits met nummers als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ en ‘Jij weet toch wel wat liefde is’.

Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam Corry met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht. Ze bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Corry Konings boeken

Vele jaren later is de lijst van liedjes enorm, meer dan 270 nummers heeft Corry inmiddels op haar naam staan.
Anno 2017 is Corry Konings nog steeds te boeken voor optredens, in een set van 30 minuten passeren vele hits. Met haar ongekend stemgeluid brengt ze u terug naar de tijd van weleer en de liedjes van nu.

Direct zangeres Corry Konings boeken, bel dan Buro voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook eens

Terug naar boven