BZB Band Zonder Banaan

Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest.

BZB Band Zonder Banaan boeken?

BZB Band Zonder Banaan boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het de BZB band Zonder Banaan.

Wilt u direct de BZB Banaan of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
BZB boeken burovoormuziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn BZB Band Zonder Banaan?

Het is allemaal begonnen toen 17 jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van BZB …! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan. Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid. Lowlands, Pinkpop en Parkpop; BZB kwam, zag en overwon! Het gaat goed met deze circusband waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en niet lijkt te stoppen.

Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd De Baksteen Van De Samenleving zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Het volgende album Eeuwig Duurt Het Langst werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor verschenen er een tweetal Unplugged albums die de basis vormde voor vele uitverkochte akoestische concerten in talloze muziekcafés door het gehele land. Ook zijn hier twee succesvolle theatertournees uit voortgekomen, die telkens veel applaus in het pluche opleveren.

BZB wist veel aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun cd getiteld De Muur. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2, hier waren de cd’s uit de snackmuur te trekken. Het album Kroonjuweel zag in 2005 het levenslicht in een bomvolle concertzaal 013 te Tilburg. Waarmee BZB op Koninklijke wijze door het ganse land heeft getrokken.

Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken iets wat duidelijk op de cd BART was terug te horen en extra gepromoot door een complete nieuwe liveshow .

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven