Kabaal

Kabaal boeken of inhuren?

Coverband Kabaal boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over coverband Kabaal. Kabaal kan een avondvullend programma brengen. Naast de show die kabaal brengt (doorgaans 2×45 minuten en 1×60 minuten of anders op verzoek) kan Kabaal ook in combinatie met een DJ of met een voorprogramma worden geboekt.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Kabaal boeken. De band Kabaal boeken bij BVM - Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Kabaal?

Er is haast geen uithoek te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft kunnen maken met deze veelgevraagde band van allure. In de jaren ´80 begonnen als schooljongens die vooral veel lawaai produceerden (vandaar de naam Kabaal). Deze band heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het geluid & licht en de show, maar bovenal door de ervaring die de muzikanten in de vele vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Kabaal Show

Kabaal speelt overal, kroeg of grote feesttent, het maakt deze heren niet uit, als het maar feest mag worden! Het repertoire is een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ’60 tot en met heden: van Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit.

De stevige gitaarsolo’s worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. ‘Volle tenten en lege vaten’ is het credo, met voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils. KABAAL beschikt over moderne geluids- en lichtapparatuur, welke wordt bediend door een eigen vaste crew.

Wilt u direct coverband Kabaal of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven