The Great Borrelnootjes

The Great Borrelnootjes boeken voor je feest? Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes. De bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch (of licht versterkt) maar nooit overheersend.Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo The Great Borrelnootjes.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The Great Borrelnootjes boeken. Boek The Great Borrelnootjes nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

The Great Borrelnootjes boeken?

Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen. De muziek is akoestisch of licht versterkt en dus nooit overheersend.

Het repertoire bestaat uit nummers van toen tot nu, zowel Engels als Nederlandstalig, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. Qua stijl moet u denken aan fijne luistermuziek, leuke popsongs, country, jazz en rock and roll. Voor disco, house en Nederlandstalige (piratenfestijn) feestmuziek is de bezetting niet geschikt.

The Great Borrelnootjes komen het best tot hun recht op een receptie, diner, bruiloft, borrel of verjaardagsfeest waarbij een leuke sfeer belangrijker is dan een continu gevulde dansvloer. Het optreden kan mobiel of op een vaste plaats. The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land en staan garant voor een flexibel, professioneel maar vooral gezellig en sfeervol optreden!

Akoestisch of versterkt?

Volledig akoestisch of semi akoestisch met een kleine mobiele geluidsinstallatie (De Borrelmobiel). Ook versterking met een kleine geluidsinstallatie is mogelijk (A-set) Hiervoor is één 220 V aansluiting voldoende.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven