The Great Borrelnootjes

The Great Borrelnootjes boeken voor je feest? Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes. De bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch (of licht versterkt) maar nooit overheersend.Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo The Great Borrelnootjes.

Borrelnootjes met percussionist akoestische act boeken

Akoestische band boeken

The Great Borrelnootjes! Twee zingende muzikanten spelen bekende nummers en zorgen voor een leuke sfeer op uw feest. Akoestisch of licht versterkt maar altijd op prettig volume. Ze treden op door heel Nederland. Ook de pauzemuziek wordt verzorgd.

Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten
met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great
Borrelnootjes. De bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle
interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch of licht versterkt maar nooit overheersend.
Het repertoire bestaat uit nummers van de jaren zestig tot nu waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. Zowel in Engels als Nederlandstalig.
Uitbreiding met een percussionist/drummer is mogelijk.
The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land!
Het optreden gebeurt volledig akoestisch of semi akoestisch met een kleine mobiele geluidsinstallatie (De Borrelmobiel). Ook versterking met een vaste geluidsinstallatie is mogelijk (A-set). Hiervoor is één 220 V aansluiting voldoende.
De sets worden in overleg met de klant bepaald. Meestal 3-4  x 45 minuten.
The Great Borrelnootjes staan garant voor een flexibel, professioneel maar vooral gezellig en feestelijk optreden!

Buro voor Muziek is het boekingskantoor waar je direct en betrouwbaar de Great Borrelnootjes kan inhuren. Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven