Danny Heden

Nederlandse volkzanger Danny Heden boeken? Gegarandeerd feest! Danny Heden boeken voor een optreden ? BVM – Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Danny Heden.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Danny Heden

Danny Heden is een Nederlands volkszanger. Hij zingt veelal vrolijke liedjes die vaak gaan over de liefde.

Op jonge leeftijd zong Danny al veel bij piratenfeesten en cafés. Velen zeiden dat hij meer met zijn zangcapaciteiten moest doen. Daarom bracht hij iin 2007 zijn eerste single uit.  Hierna volgt er elk jaar een nieuw nummer van deze spontane jonge zanger. Zijn singles worden goed op gepakt door bij voorbeeld RadioNL Ook is Danny een graag geziene artiest bij de sterren.nl en de mega piraten festivals.

Danny zingt tijdens zijn optredens naast eigen nummers, ook veel repertoire van collegae als Jan Smit, Nick & Simon, Django Wagner, Frans Duijts en vele anderen.

Danny Heden boeken

Direct Danny Heden of een andere volkszanger boeken? Neem dan contact op met BVM>>088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven