Rene Schuurmans

Rene Schuurmans boeken voor je feest en laat de zon in je hart. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, dj’s, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Rene Schuurmans.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Rene Schuurmans boeken, Artiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Rene Schuurmans

Tot nu toe bracht René Schuurmans vier albums uit. Nummers als ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’… en ‘Hela Ho’ werden grote hits. De landelijke doorbraak kwam in 2007 toen ‘Laat de zon in je hart’ dé grote meezing hit van de zomer was. Het album ‘Vanaf vandaag’ doorstootte naar nummer 5 in de Mega Album Top 100. De hits ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’ zorgden er in 2009 al voor dat alle fans reikhalzend uitkeken naar een volledig nieuw album genaamd: Blij dat ik Leef.

Ook in 2010 scoorde René Schuurmans hoog met de door hem uitgebrachte single “Is het Leven niet Mooi”.

De professionele optredens van René Schuurmans zijn een feit. Het plezier straalt er vanaf, het publiek gaat volledig uit hun dak. Deze sympathieke zanger is een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, ofwel op ieder knalfeest in Nederland. Altijd gaan tot de achterste rijen de handen de lucht in. Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, “Achtertuinconcert”. Dit gaf hij in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12000 handjes konden worden geteld.

Boekingen Rene Schuurmans

In 2011 mocht hij drie keer optreden in een uitverkocht Amsterdam Arena tijdens Toppers in Concert. Met een medley van zijn grootste feestknallers wist hij de uitbundige sfeer feilloos door  te trekken. De zomersingle: “Verliefd Zijn” is eveneens een perfecte aanvulling op zijn brede repertoire.

Keer op keer bewijst hij weer garant te staan voor “FEEST” met hoofdletters! Bij al die echte Kroegen hits zijn de enorme zangkwaliteiten van de symphatieke zanger altijd onderbelicht geweest.

Inmiddels werkt René al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum. Een album waarop hij naast party repertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig en credible repertoire.

Rene Schuurmans boeken

Leuk om te vermelden is tevens dat Nederland iedere morgen wordt wakker geschut bij Edwin Evers Radio 538 met de jingle “Ja de wekker die gaat ……….” waarvoor de muziek gebruikt wordt van René Schuurmans zijn grootste hit “Laat de zon in je Hart”. Rene Schuurmans is te boeken voor een optreden van 30 minuten.

Direct Rene Schuurmans boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven