DJ OTZI lookalike

DAS LEBEN IST WOENDERBAAR!

DJ OTZI lookalike boeken voor uw feest?Onze DJ Otzi look-a-like is niet van echt te onderscheiden! Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle oktoberfeest artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie aangaande DJ Otzi look a like.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
DJ Otzi boeken oktoberfeestartiest boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

DJ Otzi lookalike

Met zijn ruim 30 minuten durend repertoire brengt deze DJ Ötzi je oprecht aan het twijfelen; is hij het nu of niet… De gelijkenis met DJ Otzi is in ieder geval treffend! Alle bekende Otzi hits komen tijdens zijn show aan je voorbij. DJ Otzi Look-a-like is het Nederlandse antwoord op de originele DJ Otzi uit Oostenrijk. Hij heeft veel tijd en werk gestoken in deze bijzonder imitatie-act, en dat is erg goed gelukt! DJ Otzi look-a-like brengt in een optreden alle bekende hits van DJ Otzi ten gehore, maar daar waar het de situatie toelaat, schuwt hij ook andere hits niet…

DJ Otzi look-a -ike heeft maar één doel; armen in de lucht en meezingen maar..! En dat kan nu met nummers als Anton aus Tirol, Einen Stern, Hey Baby, vele andere superhits. Bovendien: live gezongen! Helemaal in het wit gestoken verschijnt hij ten tonele om het publiek op je bierfest of oktoberfest te vermaken.

DJ Otzi lookalike is een graag geziene gast op elk Oktoberfest /Bierfest. Auf gehts!!

Direct een oktoberfeest artiest boeken? Bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven