Danny de Munk

Zanger Danny de Munk boeken? Ras-Amsterdammer Danny de Munk maakt als twaalfjarige in 1984 zijn debuut in de speelfilm Ciske de Rat. De door hem gezongen titelsong van de film ”Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen”, wordt een grote hit. Als een mini-uitvoering van André Hazes wordt De Munk in één klap tieneridool en hartenbreker van vele pubermeisjes. Ook de opvolger ”Mijn Stad” wordt een grote hit en bezorgt hem een sterstatus op zeer jonge leeftijd. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina meer informatie over de zanger Danny de Munk.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Danny De Munk boeken zanger boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Danny de Munk

Danny de Munk maakte al op 12-jarige leeftijd zijn debuut. Hij maakte veel indruk als Ciske de Rat in de gelijknamige film uit 1984.

De talentvolle Amsterdammer speelde vervolgens als acteur in diverse films en musicals. Waaronder in de musical ‘Ciske de Rat ‘ als Ciske op latere leeftijd.  Zijn talent en ontwapenende humor zorgt voor een breed scala aan invitaties voor tv shows.

Vanaf 2010 richt hij zich volop op zijn muzikale carrière. Hij geeft in april 2010 twee keer de unieke uitverkochte levenslied spektakels in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Boekingen Danny de Munk

2011 een theatershow met Henk Poort onder de titel Jeugdherinneringen waarvan een succesvolle CD op de markt kwam. Het seizoen 2012-2013 is Jeugdherinneringen deel 2 in de theaters. Tevens heeft Danny de Munk veel live optredens in het land.

Dertig jaar na het grote succes van ‘Verdomd Alleen’ verbaast Danny vriend en vijand door zijn medewerking aan het programma ‘Ali B op Volle Toeren’. Tijdens het programma vertolkt Danny op geheel eigen wijze, en recht uit het hart, een imponerende versie van het nummer ‘Tuig van de Richel’ . Binnen een aantal dagen staat ‘Tuig van de Richel’ op de felbegeerde nummer 1 positie. Nederland ontwaakt en het levenslied krijgt opnieuw een gezicht!

In maart 2013 komt het langverwachte jubileum album uit, getiteld ‘Mijn Levenslied’. Met dit album wil Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny’s leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart !

Danny de Munk boeken? Neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier op deze pagina in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven