Dansado & de Feestmeester

Een dag niet gedanst, is een dat niet geleefd! Dansado & de Feestmeester boeken voor je feest, en gegarandeerd gaat het dak eraf! 100% feest! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Dansado en de Feestmeester.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dansado & de Feestneger boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Dansado & de feestmeester boeken

Dansado & de Feestmeester hebben al menig feest en festival op zijn kop gezet. Akram (de Feestmeester) is zo gek als een deur! Door het toevoegen van de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (DJ Dansado) het duo helemaal compleet.

De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B. Maar ze zijn zeker niet vies van een lekker potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op o.a. Paaspop, 7th Sunday, LEF Festival en Hockeyloverz. En reken maar…. Iedereen ging hard!

Van festival tot discotheek of tentfeest: die twee heren laten een indruk achter die niemand snel vergeet. De slogan van dit duo is niet voor niks:

Een dag niet gedanst, is een dat niet geleefd!

Direct DJ act Dansado en de Feestmeester boeken? Bel dan Buro voor Muziek 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven