Wipneus en Pim

Wipneus en Pim boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wipneus en Pim. Wilt u direct Wipneus en Pim boeken? Bel dan 053- 460 8000.

Wipneus en Pim boeken
Wipneus en Pim boeken burovoormuziek.nl

Biogfrafie Wipneus en Pim

Al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekwereld: dj’s Wipneus & Pim. Met de ingrediënten muziek & publiek zorgen zij standaard voor uitzinnige poppodia, festivalvelden en theaterzalen. Van jong tot oud en alles wat daar tussenin zit, niemand is veilig voor de aanstekelijke shows van het leukste dj-duo van het land.

Wipneus & Pim zijn van vele markten thuis en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen. En dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers en van kinderliedjes tot rockklassiekers. Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en dansende menigte. De combinatie van dj en entertainer is het uitgangspunt van de feesten van dj’s Wipneus & Pim. Eerst was er de Discoshow, daarna een show voor het hele gezin: dj’s Wipneus en Pim Trakteren. En nu zijn ze terug met een nieuwe show: de We Love Classics Quiz.

De roots van Wipneus & Pim liggen in de Haagse poptempel Het Paard van Troje met een zogenaamde dj-battle. De uitdaging was destijds: wie kan meest ‘foute’ platen op de draaitafel leggen. Inmiddels mag bekend zijn aan wie zo’n battle wel besteed is en de rest is geschiedenis. Voor ze het wisten stonden Wipneus & Pim op de podia van Pinkpop, Lowlands en Parkpop (voor meer dan 200.000 mensen!) en werd hun show een vaste waarde op de Nederlandse festivals en feesten. Eind 2004 vierden ze hun 1000ste voorstelling met een revue in de Groenoordhal.

In 2007 besloot dj Pim van het eerste uur, Mark Kneppers, zich fulltime te gaan richten op een ander muzikaal avontuur. Mark werd vervangen door Bart van Rooijen, die al een aantal jaren actief was als podiumassistent bij de shows van Wipneus & Pim. Zijn alter ego Disco Bart werd vervangen door die van dj Pim en zo is Wipneus & Pim weer compleet.

Anno 2010 hebben Wipneus & Pim het drukker dan ooit. Zo presenteerden ze onlangs een gloednieuw concept: de We Love Classics Quiz. De leukste popquiz van Nederland: plaatjes raden, meezingen en in polonaise de deur weer uit. In mei komt de bijbehorende cd uit: de ‘Classic-hits’-cd, een dubbel-cd a la Wipneus & Pim. De vorige verzamelaar, ‘Get Dancin’, werd 10 jaar geleden uitgebracht. Hoogste tijd dus om de smeekbedes van de fans te verhoren voor de release van een nieuwe cd.

Terug naar boven