Dave Roelvink

Dave Roelvink boeken?Al vanaf jongs af aan wordt het entertainen hem met de paplepel ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Niet alleen zijn vlotte babbel heeft hij mee, ook valt het al snel op dat zijn looks er niet om liegen. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire fees dj’s, artiesten en bands kunt boeken. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Dave Roelvink.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dave Roelvink boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Dave Roelvink biografie

Dave werd geboren op 13 Maart 1994 in Amsterdam. Al vanaf jongs af aan wordt het entertainen hem met de paplepel ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Niet alleen zijn vlotte babbel heeft hij mee, ook valt het al snel op dat zijn looks er niet om liegen.

Dave Roelvink boeken

Wanneer Dave nog maar net 16 jaar is, wordt hij door een model scout op straat aangesproken. Een contract bij een modellen bureau, foto-shoots in Kaapstad, Milaan en London komen niet lang daarna op zijn pad met als hoogtepunt een show die hij loopt op de catwalk voor Tommy Hilfiger. De goede looks en het karakter van Dave blijven ook niet onopgemerkt in TV-land. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de tv programma’s als “Welkom bij de Kamara’s” en in “Sterren springen”. Wanneer de “Roelvinkjes” in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen nog maar groter.

Boekingen van Dave Roelvink

Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities. Na diverse cursussen gevolgd te hebben, en dagenlang oefenen is Dave klaar om zijn kunsten in Nederland ten gehore te brengen. Medio april 2015 begon Dave met het draaien in het land en dat bleek een gouden greep, Dave trok door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans. Het succes wat hij daarmee heeft behaald kwam als een grote verassing en bleek ongekend te zijn: In 2015 werd Dave ruim 300 keer geboekt. Een laat later doet hij mee aan het RTL5-programma Expeditie Robinson én krijgt hij zijn eigen realityshow ‘Dave Het Huis Uit’.

Dave Roelvink is te boeken als act voor 1 x 60 minuten.

Direct Dave Roelvink boeken? Bel dan 088-460 8000 of vul het formulier op deze pagina in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven