Openingsact De Rode Loper

Openingsact De Rode Loper. Het wordt tijd voor vernieuwing……… tijd voor ‘De Rode Lopers’ bij de entree!
Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende….Uw gasten komen georganiseerd en met allure via de lange rode loper aan bij uw evenement. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van  openingsact De Rode Loper.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Openingsact boeken burovoormuziek.nl
openingsact boeken inhuren de rode loper

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

 

Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende… De rode loper die zigzag over het parkeerterrein gaat? Eindigt de rode loper aan de waterkant en ziet u deze aan de overkant weer doorlopen? Geen nood, ‘De rode Lopers’ (acteurs)zorgen dat u veilig
oversteekt. Over de nieuwe snelweg of door het bos heen? Geen uitdaging is ‘De Rode Lopers’ te gek!
Sla aan het begin op de rode knop… en wordt welkom geheten in diverse talen… ‘De Rode Lopers’, een belevenis op zich!

En wat dacht u van de ‘Grande Dame’?  Wij plaatsen voor u ‘De Grand Dame’ van maar liefst 3,5 meter hoog! Deze ‘Grande Dame’ nodigt uw gasten op theatrale wijze uit om haar brocante gouden rokken te betreden. Wanneer ‘De Grand Dame’ aan het gouden koord trekt, opent haar jurk als een theaterdoek. Uw gasten betreden deze bijzondere doorgang om vervolgens breed lachend hun weg te vervolgen naar uw entrée. In de jurk kunnen wij naar wens aanvullende informatie aan uw gasten verstrekken. Ook op de loper kunnen wij uw gasten meenemen langs de garderobe. Maar ook langs bijvoorbeeld informatiestands of op een begeleide toer door een fabriek. Zo mist niemand belangrijke informatie.

Er bestaat ook een mogelijkheid om de acteur in de Grande Dame te vervangen voor een komische zangeres. Denk hier bijvoorbeeld aan Karin Bloemen.

Openingsact De Rode Loper boeken

De rode loper is naar wens ook te bestellen in een ander kleur. Standaard is de rode loper 40 meter lang, inclusief paaltjes met lampjes en de welkomstknop. Op de welkomstknop speelt een muziekje en worden de gasten in verschillende talen welkom geheten. Een langere loper nodig, geen probleem Buro voor Muziek  maakt graag een voorstel op maat.

Tegen meerprijs schieten wij op het moment van de opening dwarrels en streamers (confetti) voor u af, of verschijnt het logo van uw bedrijf bij het openen van de jurk.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten voor het inhuren van deze fantastische openingsact bij Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven