• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Openingsact Projection

Openingsact-Projection boeken

Meer informatie over Openingsact Projection

Na een dynamisch slagwerkspektakel of een meer feerieke introductie wordt een zangeres zichtbaar met een enorme sleep. Tijdens haar zang blijkt zij langzaam de lucht in te stijgen. Haar jurk word steeds langer. Op het moment dat zij omhoog getakeld wordt zullen de andere spelers de sleep aan de onderkant naar buiten uitlopen. Hierdoor ontstaat langzaam een enorm projectiescherm waarop je logo of een film kan worden geprojecteerd. Een openingsact van formaat!! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de openingsact Projection.

Je zoekt ideeën voor de opening van een pand, gebouw, kantoor of winkelcentrum? Bij ons kun je openingsacts boeken waarbij wij je produkt of dienst in een act verwerken. Een show op maat is mogelijk maar ook een bestaande show waarbij wij elementen toevoegen die de act persoonlijk maken. Een voorbeeld is openingsact Projection. Voor deze openingsshow dienen wij te beschikken over minimaal 6 meter hoogte. Naast de opening van je evenement kan deze act ook op bouwplaatsen worden ingezet bij het bereiken van een hoogste punt! Na een dynamisch slagwerkspektakel of een meer feerieke introductie komt er een zangeres oplopen met een enorme sleep… Tijdens haar zang blijkt zij langzaam de lucht in te stijgen en wordt haar jurk naar links en rechts over het podium uitgelopen. Hierdoor ontstaat er een enorm projectiescherm waarop uw logo of een film kan worden geprojecteerd. Een niet allerdaagse openingsact!

Projection Openingsact inhuren

Aan het eind van de act kunnen twee spelers met drukvaten op hun rug verschijnen. Ze schieten op de laatste slagen een enorme glitter regen in de lucht! Het feest is geopend! Voor de act is een elektrisch bedienbare takel met een dichte haak en gesloten kettingzak noodzakelijk. Informeer snel en betrouwbaar naar de mogelijkheden voor het boeken van openingsact Projection bij Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Openingsact Projection

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.