De Schoenpoets act

De Schoenpoets act boeken en deze uitbundige schoenpoetser neemt u mee terug naar de tijd waarin service nog heel gewoon was. Elke kleur schoen wordt door hem behandeld waarbij de gast op de speciale 1.50 meter hoge stoel zich als een koning op zijn troon voelt.

Gekleed in de rol van Mister Shoeshine laat de schoenpoetser u zien dat hij een echte rasartiest is.Hij kan het feest aan de voordeur laten beginnen.
Hij weet u te vermaken door zijn originaliteit en professionaliteit en laat de zon schijnen.
Met hart en ziel tovert hij de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen.

De schoenpoetsact boeken is inclusief schoenpoets(stoel)stand. Tapdancing while shining en stand up comedy tijdens het poetsen!

De Schoenpoets act is in te huren en in te zetten voor personeelsfeesten, openingen, winkelcentra maar ook bij een privé feest!

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Schoenpoets act boeken animatie

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven