Django Wagner

Django Wagner boeken voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u snel(online) en betrouwbaar artiesten zoals Django Wagner, Frans Bauer, Jan Smit, Marianne Weber en vele andere top artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Django Wagner.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Django Wagner wat kost Django Wagner-Prijs Django Wagner-Django Wagner prijs

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Django Wagner

Django Wagner, een sympathieke allround zanger uit Nuenen. Opgegroeid in een muzikaal zigeuner gezin maakt de doorstart naar het grote publiek!

Al jaren kreeg Django de vraag van zijn fans wanneer hij met een eigen plaat zou komen. Eind 2008 gebeurde het onvermijdelijke. Tijdens 1 van de vele optredens in het land ontdekte platenbaas Adrie van den Berk de man met dit warme, zwoele stemgeluid. Adrie opperde meteen op die bewuste avond de plannen voor een eigen single waar Django wel oren naar had. Om het geheel nog specialer te maken, werd samen met de platenmaatschappij besloten om een samenwerking aan te gaan met zijn muzikale familie. Dit zijn niemand minder dan het Rosenberg Trio. Neef Martien Wagner werd gevraagd om hem op de viool te begeleiden. Waylon Van Der Heijden ( Goldfinger ) nam de accordeon partijen voor zijn rekening.

De debuutsingle “Kali” groeide uit tot een grote hit en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Het virtuoze spel van Het Rosenberg Trio, het vioolspel van neef Martien Wagner in combinatie met de warme, volle stem van Django bleek een schot in de roos.

In de bijbehorende clip klinken de oude ritmes en clichébeelden van de zigeunercultuur nog door. Er spreekt verlangen uit, een bepaalde nostalgie, maar wel in een modern jasje.

Zanger Django Wagner

De tweede single “Mooie Blauwe Ogen” bestormde binnen no time de Top 10 in de Mega Top 100. Hiermee mag Django met recht een van de grote ontdekkingen van 2009 genoemd worden. Eind 2009 verscheen het debuutalbum van Django Wagner met als titel “Kali”. Dit album bevat natuurlijk de single “Kali”, “Mooie Blauwe Ogen” en “Mijn Naam Dat Is Marina”. Ondertussen enkele jaren verder heeft Django Wagner er bijzondere samenwerkingen opzitten zoals met Danny de Munk, Koos Alberts en vele anderen.

Django Wagner boeken

Django Wagner is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Voor het inhuren van Django Wagner informeert Buro voor Muziek u graag voor de beschikbaarheid en de actuele prijsstelling. Neem contact op .. 088-460 8000 of vul vrijblijvend het formulier op deze pagina in.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven