Wolter Kroes

Nederlands gezelligste zanger Wolter Kroes boeken? In 1995 breekt Wolter door met de single ‘Laat me Los’. Het wordt zijn eerste superhit. Een reeks van hits volgen waarvan enkele tot ware evergreens zijn uitgegroeid. Zoals ´Ik ben je Prooi‘, ´Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Wat een Heerlijke Dag’.

Wolter Kroes inhuren voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor het boeken van de  populairste artiesten, bands, dj’s en acts in Nederland.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Wolter Kroes zanger Boeken - Viva Hollandia

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Wolter Kroes

De muzikale carrière van zanger Wolter Kroes begint al op 5-jarige leeftijd. Op zijn 20e wint hij als zanger een talentenjacht waardoor zijn leven voorgoed in het teken komt te staan van het zingen. Enkele jaren later krijgt Wolter zijn eerste platencontract aangeboden. In 1995 breekt Wolter door met de single ‘Laat me Los’. Het wordt zijn eerste superhit. . Een reeks van hits volgen waaronder: ´Ik ben je Prooi‘, ´Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Wat een Heerlijke Dag’.

Wolter Kroes boeken

Eind 2007 verschijnt het duet ‘Donker om je heen’, met legende André Hazes, afkomstig van het succesalbum ‘Samen met Dré’. De single behaalt de 9e plek in de hitparades. Wolter zingt voor 50.000 Hazes liefhebbers in de Amsterdam Arena bij het concert ‘Samen met Dré’. In mei 2008 komt Wolters 10e album uit: Echt Niet Normaal.  Met het EK voetbal als aanjager wordt Viva Hollandia een geweldig succes. Niet alleen behaald het liedje de eerste plaats in de hitlijsten, maar het wordt een ware klassieker –voor altijd in de harten van elke feestganger en Oranjefan. Een nieuwe mijlpaal voor deze prachtige rasartiest.

Boekingen van Wolter Kroes

2009: Wolter Kroes is nog steeds één van de meest geboekte artiesten en heeft een aantal mooie plannen voor de boeg: in het najaar een nieuwe CD waarvan begin Juni een eerste single verschijnt; ‘Sjalalala (Geniet van elke dag)’ een zomersingle en kraker van jewelste, met een refrein dat iedereen zal meezingen en weer een lach op de gezichten zal brengen in een bewogen periode.

Oktober 2016 is het nieuwe album uitgekomen van Wolter Kroes geheten Formidabel.

Begeleid door een volledig orkest, slaat Wolter Kroes op het album Formidabel een muzikale weg in die door geen enkele Nederlandstalige artiest is begaan. Swingend, croonend en vol passie zet Kroes op dit album de grote ‘songbook’-klassiekers volledig naar zijn eigen hand.

In juni 2017 komt Wolter’s gezellige single “Als zij lacht uit”

Direct Wolter Kroes boeken? Neem dan contact op met Buro Voor Muziek 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven