Elvis Tribute

Het designteam heeft aan elk mogelijk detail gedacht.

Elvis Tribute boeken

Elvis Tribute boeken voor je feest? Bij boekingskantoor Buro Voor Muziek boekt u alle tribute bands, artiesten en acts zoals Elvis Tribute, Queen Tribute, U2 Tribute band. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van de tribute artiest Elvis. Direct een Tribute act boeken? Bel dan met het Buro Voor Muziek team 088-460 80 00

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Elvis Tribute zanger boeken Kees Versluys

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Elvis Tribute

Kees Versluys heeft al enige tijd zeer veel succes met de vertolking van het fantastische repertoire van Elvis Presley. Dat doet hij als geen ander en daarbij maakt hij op het podium gebruik van de originele kostuums zoals Elvis Presley ze ook droeg in de jaren zeventig. Deze Elvis Presley Tribute Show is in veel verschillende uitvoeringen op het podium neer te zetten:

  • “68 TV Special Show”
  • “In Person “69 Vegas International Hotel Show”
  • “Aloha from Hawaii via Satelite Show”
  • “Madison Square Garden Show”.

Het designteam heeft aan elk mogelijk detail gedacht. Een optreden met de bij iedereen welbekende kleding en accessoires, die megaster Elvis Presley altijd tijdens zijn spraakmakende performances droeg, is altijd mogelijk. Uiteraard kunnen de optredens ook in eigentijds kostuum worden verzorgd. Dit is afhankelijk van het evenement en natuurlijk ook van de opdrachtgever.

Vooral op de grotere podia heeft deze live performance telkens weer zijn enorme succes bewezen. De optredens van Kees Versluys als Elvis imitator zijn een unieke ervaring voor het publiek. Omdat het vanzelfsprekend tot aan de bekende Elvis-bewegingen klopt, krijgt iedereen het gevoel dat Elvis Presley nog lang niet vergeten is!

De optredens van Kees Versluys als Elvis imitator zijn een unieke ervaring voor het publiek. Omdat het vanzelfsprekend tot aan de bekende Elvis-bewegingen klopt, krijgt iedereen het gevoel dat Elvis Presley nog lang niet vergeten is!

Elvis Imitator boeken

Kees Versluijs als Elvis imitator is als tape act van 1x 30 minuten te boeken. Tevens is de Elvis Tribute te boeken live begeleidt met band. Note: tijdens deze show speelt de band 3 x 45 minuten met daarnaast een 1 x 50 minuten durende set met Elvis-imitator Kees Versluys. Totale effectieve speeltijd is dus 185 minuten, oftewel avondvullend.

Voor aanvullende informatie, de allerlaagste kosten en beschikbaarheid neem contact op met Buro Voor Muziek 088-460 8000 / info@burovoormuziek.nl

Bijzonderheden

  • Januari t/m December.
  • Maandag t/m Zondag.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven