• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Fietsende Naaiatelier

Fietsend-Naaiatelier boeken

Meer informatie over Fietsende Naaiatelier

Twee naaisters met klassieke fietsen en antieke naaimachines zijn er helemaal klaar voor om uw publiek te verrassen met decoraties op hun eigen kleding. Ze hebben geen elektriciteit nodig, enkel en alleen iemand uit het publiek die actie onderneemt op de fiets om de naaimachine aan te drijven. Het publiek wordt uitgenodigd om ter plaatse hun kleding te laten pimpen, opleuken, versieren, customizen en decoreren door de improvisatie couturiers van Het Fietsende Naaiatelier. Met veel plezier vertrouwt het publiek hun kleding aan de dames van Het Fietsende Naaiatelier toe. Het resultaat is een fel begeerd uniek kledingstuk. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van het Fietsende Naaiatelier.

The Sound of sewing

Een prachtig plaatje: twee antieke Hollandse fietsen en twee handige naaisters die live de kleding van het publiek vermaken tot een kunstwerk. Het publiek geniet, danst en zingt volop mee.

Duur: 3 x 60 minuten in dagdeel van 4 uur
Benodigde ruimte: 4 x 4 meter
2 naaisters – met muziek – geschikt voor binnen en buiten, jong en oud

Ich bin wie du

Een vrolijke straattheatervoorstelling waarin naaien, theater en muziek naadloos samen gaan. Terwijl de dames ter plekke mooie en unieke creaties op de kleding van het publiek improviseren, wordt er gedanst, gezongen en geflirt. Op een pick-up, die ook door fietskracht wordt aangedreven, worden leuke plaatjes gedraaid. Dit alles leidt tot verrassende en hilarische situaties, tot groot vermaak van het publiek!

Duur: 3 x 60 minuten in dagdeel van 4 uur
Benodigde ruimte: 4 x 4 meter
2 naaisters – met muziek – geschikt voor binnen en buiten, jong en oud

Magic Moments – The show must sew on!

Magic Moments is een visueel spektakel met mooie kostuums, supersnelle en verrassende kostuumwisselingen en mooi ambachtelijk naaiwerk. Het publiek wordt meegesleept in de wonderlijke wereld van Het Mobiele Naaiatelier. Een wereld waarin tijd geen rol speelt. Een goede mix van haute couture, illusionisme, straattheater en dans maken deze show tot een vrolijk en uniek feest voor iedereen.

De voorstelling duurt 25 minuten. Eventueel gevolgd door een naaisessie van 1,5 uur, waarin de dames de kleding van het publiek vermaken.

Duur: 25 minuten (eventueel verlengd met 1,5 uur)
Benodigde ruimte: 4 x 4 meter
2 naaisters – met muziek – geschikt voor binnen en buiten, jong en oud

Boeking of een optie plaatsen voor Het Fietsende Naaiatelier?

Neem vrijblijvend contact op met Buro Voor Muziek over de mogelijkheden en kosten>> 088-460 8000

Prijscategorie: € 1000,- tot € 2000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Fietsende Naaiatelier

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Festival
  • Kermis
  • Receptie
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.