First Showband

Voor een onvergetelijke Night To Remember!

First Showband boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Allround coverband First Showband. Wil je jouw gasten een onvergetelijke Night To Remember bezorgen? Ben je op zoek naar de ultieme Allround Party Band? Is goed voor jouw publiek niet goed genoeg? En is 100% Live Performance een must? Dan ben je aan het goede adres bij de First Showband.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
First Showband allround feestband Boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn de First showband?

Wil je jouw gasten een onvergetelijke Night To Remember bezorgen? Ben je op zoek naar de ultieme All-Round Party Band? Is goed voor jouw publiek niet goed genoeg? En is 100% Live Performance een must?

Dan ben je aan het goede adres bij de FIRST SHOWBAND!

De 7 ras entertainers van de FIRST SHOWBAND – met als blikvangers de 2 fantastische zangeressen – staan garant voor een avond Top Entertainment en gezelligheid. Waarom?

Omdat de FIRST SHOWBAND echt  álles geeft en álles speelt! Ga uit je dak op de populairste TOP 2000 HITS, explosieve PARTY HITS en recente TOP 40 HITS, en zing uit volle borst mee met de bekendste en gezelligste NL-HITS. Alles komt voorbij verpakt in herkenbare THEMA BLOCKS. Jij beslist zélf voor welke muzikale thema’s je kiest. En bepaalt zo dus samen met de FIRST SHOWBAND hoe je eigen feestje klinkt!

De First Showband is te boeken voor bedrijfsfeesten, festivals, feesttenten, kermissen, dorpsfeesten maar ook voor een bruiloft.

Wilt u direct de First Showband of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven