The Night Flight (vh Night Flight To Rio)

Partyband The Night Fligt (vh Night Flight to Rio) zorgt met een 10 koppige bezetting voor een onvergetelijke ervaring. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die The Night Flight meeneemt werkt aanstekelijk. Pop, Dance/Club, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. High Energy… Solide… Méér dan een Coverband. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band The Night Flight .

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Night Flight boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie The Night Flight

Partyband The Night Flight to Rio zorgt met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST! Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour. Met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment. Vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

The Night Flight

Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af! The Night Flight komt met een volledig podium. Door een set up die zorgt voor een clean en georganiseerd look, komt de show goed tot zijn recht. Met een breed scala aan licht en geluid mogelijkheden is de band in staat om elke ruimte te bedienen. Vraag naar de opties!   Met Partyband The Night Flight kiest u voor feestgarantie! Overal waar deze Partyband speelt zorgen ze voor een weergaloze show en spektakel voor uw gasten. De band is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten.

Direct The Night Flight To Rio band exclusief boeken? Bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven