Flamman & Abraxas

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals. Zoals op Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero. Ze verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!”. Sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi. FLAMMAN & ABRAXAS BOEKEN? Bij boekingskantoor / jaren 90 specialist Buro voor Muziek boek je de allerbeste 90’s acts.  Zoals Vengaboys, Twenty 4 Seven, Paul Elstak en Flamman & Abraxas. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het inhuren van Flamman & Abraxas.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Flamman Abraxas boeken 90's artiest

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

BIOGRAFIE FLAMMAN & ABRAXAS

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals. Zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. Flamman & Abraxas verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!” sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi.

Vanaf nu zijn Flamman & Abraxas te boeken voor 1 vaste prijs. Het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers. Of  een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

90’S ACT FLAMMAN EN ABRAXAS BOEKEN

… tegenwoordig een nieuwe show hebben, met MC Remsy, Party Animal van het eerste uur die al in de clip van Have You Ever Been Mellow te zien was en met Jordi, Party Animal van het tweede uur die tussen 2002 en 2009 zo’n 500 optredens heeft verzorgd?

…hiernaast ook te boeken zijn puur voor een dj-set, zowel met als zonder MC, eventueel met als een verassing een “mini show”?

…aan de basis stonden van de Nederlandse House-scene onder hun alter ego Fierce Ruling Diva, al sinds 1989 de dansvloer onveilig maken en zijn opgenomen in de documentaire Old School Renegades over de origine van de House cultuur die in premiere gaat op het Filmfestival van Rotterdam? (zie http://oldschoolrenegades.com/)

…alle nummers van de Party Animals hebben bedacht, gearrangeerd en geproduceerd, maar ook verantwoordelijk waren voor de radiomix van Technohead’s I Wanna Be A Hippy?

…ook het brein waren achter Double Date (de valszingende tweeling bij het Nationaal Songfestival 1999) en zelfs Patrick Jumpen?

Direct Flamman & Abraxas boeken? Neem vrijblijvend contact op met Buro voor Muziek voor aanvullende informatie, beschikbaarheid en de allerlaagste prijs om 90’s artiesten Flamman & Abraxas in te huren >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven