Klubbheads

Klubbheads is een wereldberoemd DJ / producer collectief dat in eind jaren 90 en begin van de jaren 2000 furore maakte met meer dan een dozijn internationale top 10 hits. Internationale top 10 hits waaronder hun eigen “Klubbhopping”, “Discohopping”, “Kickin’ Hard”, “Turn Up The Bass”, “Hiphopping” en “Here We Go”. Op deze pagina vind je meer informatie met  betrekking tot het boeken van Klubbheads vs. DJ BoozyWoozy.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Klubbheads vs BoozyWoozy boeken - 90s Dj-artiesten

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Klubbheads jaren 90 act

Grote artiesten als o.a. Salt ‘n’ Pepa , Reel 2 Real, 2 Unlimited, Venga Boys, U96, Mory Kante, Danny Tenaglia & Scooter deden een beroep op hun remix skills. Maar ook hun producties voor DJ Jean als “The Launch”, “Lift Me Up” en “Love Come Home” werden dikke hits.

Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet geweest zijn!

Klubbheads boeken

Nu de jaren 90 feesten helemaal hot en hip zijn mogen de Klubbheads natuurlijk niet ontbreken op ieder zichzelf respecterend 90’s event! Klubbheads leveren een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende – Klubbheads – hits en dansvloer bommen uit die tijd de revue passeren.

Direct Klubbheads boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven