Fragment

Fragment boeken betekend een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereid je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! De energieke bassist Jeroen ’t Gilde maakt er samen met gitarist Jono Fosh en drummer, zanger en entertainer Dave Marriner elke keer weer een dolle boel van. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Fragment.

Download hoge resolutie foto.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Fragment boeken, Band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

FRAGMENT BIOGRAFIE

Fragment ,drie Engelse schoolvrienden met een droom. Om die droom gestalte te geven vertrekt het trio naar Nederland om beroepsmuzikant te worden. En nu is Fragment ‘de meest onbekende beroemde band van Nederland’.  Tim, Jono en David Sstaan meer dan 50 keer per jaar op het podium.

Het enthousiasme en het plezier spat er vanaf. En dat zorgt voor een daverend feest bij elke gelegenheid. Van de feesttent in Rietmolen tot aan Paradiso in Amsterdam, Fragment heeft inmiddels alle hoekjes van Nederland gezien.

Met aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje zet het drietal een geweldige live-act neer. In 1991 besluiten ze vol lef Ahoy af te huren die uitverkocht raakt. Dat gebeurt ook in 1996 en inmiddels verkocht de band meer dan 16.000 t-shirts.

Naast het spelen van covers, timmert Fragment ook aan de weg met eigen werk. Diverse albums en singles verschenen en werden goed ontvangen. Met echte Engelse humor maakt Fragment diverse radio en televisieprogramma’s onveilig.

Fragment is een unieke en bijzondere band dat op elk feest aanslaat. De humor en de interactie met het publiek maakt de band razend populair.

Fragment boeken

Fragment is te boeken voor een show van max 3 x 45 minuten.

Wilt u direct Fragment of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven