Frans Bauer

Nederlands bekendste volkszanger Frans Bauer! Frans bekend van zijn grote hits waaronder  “Als sterren aan de hemel staan”,  “Op rode roze vallen tranen”, “Heb je even voor mij”, “De regenboog” maakt van ieder optreden een groot feest. Zanger Frans Bauer boeken voor je feest? Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het snel en exclusief boeken van volkszanger Frans Bauer.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Frans Bauer boeken. Boek nu Frans Bauer bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Frans Bauer

Frans Bauer werd op 30 december 1973, op een autoloze zondag, geboren in het ziekenhuis in Roosendaal. Al op zeer jonge leeftijd kwam Frans erachter dat zingen één van zijn grootste passies was. Daarom begon hij op zijn elfde al met het nemen van zanglessen en trad hij vanaf toen regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten. Wist je dat Frans Bauer tijdens één van zijn vele optredens overvallen werd door het team van ‘All you need is love’ met een videoboodschap van twee meisjes? Mede hierdoor groeide Frans uit tot een nationale beroemdheid. Met zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ brak Frans Bauer definitief door, waarna hij hit na hit scoorde.

Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland is Frans Bauer een graag geziene artiest. Zijn grote doorbraak in Duitsland kwam met de release van het album ‘Liebesbriefe’. Maar naast Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook diverse duetten gezongen met onder andere Marianne Weber en Corry Konings.

In 2003 werd Frans Bauer door heel Nederland in het hart gesloten omdat dit het jaar was waarin zijn naam exclusief verbonden werd als ambassadeur van Villa Pardoes.

Naast zingen is Frans Bauer actief als presentator van o.a Banana split en samen met zijn broer Dorus te zien in Viva la Frans.

Oktober 2016 is zijn nieuwste album uit gekomen met de mooie titel Geluk, hoop en liefde.

Medio 2017 heeft Frans tot groot geluk van zijn vele fans een langverwachte theatertour gestart met de toepasselijke naam Tour de Frans.

Boek Frans Bauer bij boekingskantoor Buro Voor Muziek

Hieronder vindt je de mogelijkheden die wij aanbieden om Frans Bauer te boeken. Wil je meer weten over de bijbehorende prijs? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Frans Bauer is te boeken als tape-act, welke 30 minuten duurt. Daarnaast kun je hem ook inhuren samen met live begeleiding door de Perfect Showband, waarbij hij 45 minuten optreedt. Frans is zowel voor privéfeesten als voor bedrijfsevenementen in te huren.

Voor beschikbaarheid en actuele gages bel Buro Voor Muziek  – 088-460 80 00

 

Foto: William Rutten

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven