Jannes

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Met zijn gevarieerd Nederlandstalig repertoire amuseert hij vele fans. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je de meest populaire Nederlandstalige artiesten zoals Jannes, Frans Bauer, Henk Dissel, Frans Duyts en vele anderen kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Jannes.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jannes volkszanger boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Jannes

Jannes behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Met zijn gevarieerd Nederlandstalig repertoire amuseert hij vele fans. Jannes’ carrière nam in 1999 met zijn in eigen beheer opgenomen debuutsingle Ben Jij Bij Me direct een vlucht. Niet veel later volgde zijn debuut-cd ‘Bella Bianca’, nog geen twee jaar later gevolgd door ‘Van Casablanca Naar Napoli’. Deze zorgde voor de landelijke doorbraak. De hele verzameling albums is nu door CNR Entertainment samengebald tot ‘De Jannes Collectie’, waarbinnen ieder album is voorzien van nieuw artwork en elke cd is voorzien van bonusmateriaal in de vorm van extra tracks en/of videoclips.

Naast de collectie is in het jubileumjaar 2010 ook de verzamelaar ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, met daarop nummers als Dam Dam, Een Beetje Meer, Ga Dan, Ietsie Petsie en Als Het Zonnetje Schijnt. Plus natuurlijk alle andere hits.

Boekingen Jannes

Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan niet voorstellen dat Jannes nog maar een jaar of tien professioneel in het vak zit. Ook komt de  langgekoesterde droom uit aangezien de Drent zijn eerste concert Ahoy heeft gegeven. Ruim 15.000 fans  konden genieten van Jannes. Hij gaf een spectaculaire show geven waar kosten nog moeite werden gespaard. Onder begeleiding van een 16-koppige live band zal Jannes zijn grootste hits als ‘Adio Amore’, ‘Mijn Naam is Jannes’, ‘Beetje Meer’, Adio Amore en ‘Zwevend naar Geluk’ live ten gehore brengen.

JANNES BOEKEN

Jannes is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Direct Jannes boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven