Girls Love DJs

Girls Love DJs staat al jaren bekend om zijn explosieve eclectische dance sets. Herkenbare tunes gaan hand in hand met bootlegs, remixes en eigen singles. Begin dit jaar tekende de Nederlandse DJ/Producer bij Spinnin’ Records en debuteerde met de veelgeprezen track ‘Dynamite’ op het label. Ook op het podium is Girls Love DJs in ‘High Demand’; de act stond op Mysteryland, We Are Electric, Solar en was host van de mainstages van Amsterdam Open Air en Valhalla. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Girls love Djs

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Girls love DJ boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Girls Love DJ’s

Girls Love DJs is een DJ/MC act die gegarandeerd een mindblowing set neerzet, ze laten zelfs ervaren partycrowds smeken om meer.

Wat meer dan 10 jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond in het Amsterdamse nachtleven en ver daarbuiten. De sfeer op de feestjes is zo uniek, dat er meer en meer vraag naar ontstond. De verslavende energie van het publiek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ’s smolten samen en creëerden één van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft.

Mede om aan deze vraag tegemoet te komen hebben de heren nu een DJ en MC act gevormd. Deze act brengt de aanstekelijke en vrouwvriendlijke energie van het concept naar alle clubs en festivals. De act is geen reguliere DJ set, maar een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare en ongetwijfelde hits! Deze hits gaan hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf.

Girls Love DJs is een geoliede samenwerking van twee beruchte helden uit het nachtleven en voormalige resident supersterren op de feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson.

Girls Love DJ’s boeken

Direct Girls Love DJ’s boeken? Bel dan 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven