• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Handsome Poets

Handsome Poets band boeken burovoormuziek.nl

Meer informatie over Handsome Poets

Feel good, energiek en dansbaar, dat is Handsome Poets! Degene die de Handsome Poets niet kennen hoeven alleen maar de eerste noten te horen en zullen het herkennen van de Radio, TV, en diverse Films met wel als hoogtepunt hun nummer ‘Sky on Fire’ die wereldwijd ging en zelf belanden in de Hollywood film Edge of 17 met Woody Harrelson & Hailee Steinfeld.

De band heeft talloze prijzen mogen ontvangen voor onder andere Mega top50 award, meest gedraaide nummer op 3fm, best geklede band, en daarnaast vele nominaties. Ook de optredens liegen er niet om: Pinkpop, Lowlands, Vrienden van Amstel, Concert at Sea, enz… Met inmiddels meer dan 500 optredens op de teller en met hun dansbare grooves, de frisse eighties sounds, de positieve vibes, zetten de Handsome Poets een energieke show neer. Met o.a. hun hits ‘Dance, the war is over’ die Mega Hit werd op 3fm en ‘Sky on Fire’ die het Anthem werd van de Olympische Spelen gaan de Handsome Poets pas naar huis als ze de tent ondersteboven hebben gespeeld.

Met 3FM Megahit ‘Dance (the war is over)’ speelt Handsom Poets voor het eerst bij De Wereld Draait Door. In de weken die volgen leert het grote publiek de band kennen. Het nummer bereikt een top 10 positie in iTunes. Voor het eerst spelen ze in grote zalen als voorprogramma van Hurts, Naked and Famous en Bløf.

De band Handsome Poets boeken? De muziek is te omschrijven als opgewekte frisse pop met een dansbare groove en eighties sounds. De Handsome Poets hebben zich op de kaart gezet en gaan in snel tempo door!

Handsome Poets line-up

Tim van Esch: zang Erik Bruil: gitaar Ricardo Szabo: bas Nils Davidse: Toetsen Daniel Smit: Drums

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Handsome Poets

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.