Handsome Poets

Een frisse, opgewekte pop met dansbare groove en aanstekelijke eightiesgeluid die goed scoort bij het Nederlandse publiek.

Handsome Poets boeken

Handsome Poets boeken voor uw evenement? Buro voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, dj’s bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Handsome Poets. Direct Handsome Poets boeken? Bel 053- 460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Handsome Poets band boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Handsome Poets speelde zichzelf begin 2010 voor het eerst in de kijker met de single Blinded. Waarna 3FM de band rond frontman Tim van Esch direct bombardeerde tot de Serious Request. Single nummer twee Dance (the war is over), schopte het tot Megahit. Dit nummer werd door menig muzieksamensteller onder promo’s voor tv-programma’s gezet en bracht de band in het programma De wereld draait door. Hierdoor was Handsome Poets op het moment dat het in maart 2011 het titelloze debuut verscheen al een gevestigde naam.

Een naam die door hun frisse, opgewekte pop met dansbare groove en aanstekelijke eightiesgeluid goed scoort bij het Nederlandse publiek.

Sky on Fire verscheen in december 2012 en luidde een drukke periode in voor de band. Sky on Fire is uiteindelijk een feel good knaller geworden. In 2013 mocht Handsome Poets mooie shows geven in Paradiso, Concert at SEA en Pinkpop. Begin 2014 begon goed met deelname aan de concertenreeks van Vrienden van Amstel live.

Feel good, energiek en dansbaar, dat is Handsome Poets!

Bijzonderheden

  • Januari t/m December.
  • Maandag t/m Zondag.

 

Terug naar boven