Hans Kazan

Hans Kazan  boeken als presentator, gastspreker of magic-entertainer. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van Hans Kazan.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Hans Kazan boek je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Magic entertainer boeken

Hans Kazàn is Nederlands bekendste goochelaar en een begrip door de vele televisieprogramma’s die hij door de jaren heen presenteerde.
Nog steeds verzorgt deze populaire entertainer jaarlijks talloze optredens in theaters en tijdens diverse evenementen. Zijn stand-up magic showbetekent voor uw gasten 30 minuten lang non-stop lachen en opperste verbazing. Een bruisend en interactief optreden waar iedereen van zal genieten!

De goochelaar & de gek
Naast het solo optreden van Hans Kazàn met zijn stand-up magic bestaat nu ook de mogelijkheid het programma “De goochelaar & de gek” te boeken. Een hilarisch optreden van goochelaar Hans Kazàn samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn. In “De goochelaar & de gek”worden de verbijsterende goocheltrucs van Hans op hilarische wijze onderbroken door Steven Kazàn. Dat zorgt voor onbedaarlijke lachsalvo´s.
Een programma waar het plezier vanaf spat!
Te boeken voor optredens tijdens uw event, diner of party.

Neem voor boekingen contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 800

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven