Rembrandt van Gein karikaturist

Rembrandt van Gein karikaturist boeken

Altijd al een echte Rembrandt willen hebben? Dat kan nu! Rembrandt van Gein maakt vrolijke portretten in de sfeer van zijn inspirator. Hij schildert karikaturale portretten tijdens evenementen, beurzen en feesten. In 10 minuten bent u gratis in het bezit van een originele Rembrandt van Gein. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van karikaturist Rembrandt van Gein

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Geniet van de kunsten van Rembrandt van Gein die je boekt bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Rembrandt van Gein is te boeken voor al uw evenementen. Hij schildert “live” goed gelijkende geinige karikaturen. Alle kunstwerken worden aangeboden in een passe partout en voorzien van een certificaat van echtheid: Een echte Rembrandt!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Karikaturist Rembrandt van Gein en andere Karikaturen bij Buro Voor Muziek. Vraag om een vrijblijvende offerte.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven