Steven Kazàn

Steven Kazàn boeken? U gaat een evenement organiseren en bent op zoek naar iets leuks. U wilt uw gasten onbedaarlijk laten lachen.
Dan is een optreden van Steven Kazàn precies wat u zoekt. Zijn korte, humoristische en visuele sketches zorgen voor onvergetelijke momenten.
Door de combinatie van audio-effecten, goocheltrucs en heel veel humor weet Steven Kazàn bij elk publiek de juiste snaar te raken.
Steven Kazàn laat mensen lachen!

Zijn optreden is geschikt voor een brede doelgroep en inzetbaar bij de meest diverse evenementen. U kunt het komende half jaar met deze bijzondere artiest kennis maken voor een wel zeer aantrekkelijke prijs. Steven, jongste telg uit de Kazàn dynastie is veel ervaring opgedaan in de shows van Magic Unlimited in binnen- en buitenland

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Steven Kazan
Wil je Steven Kazan boeken? Dat doe je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven