• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Kidz-dj

Kidz-Dj-Boeken?

Meer informatie over Kidz-dj

De Kidz-DJ trekt door het land met een mobiele show (een knotsgekke rondrijdende Disco-wagen voorzien van licht, geluid, rookmachine e.d. Deze wagen trekt de Kidz-DJ zelf voort, zodat de Kidz-DJ op meerdere plekken op uw locatie zijn show kan houden. Uiteraard kan op je verzoek ook voor een vaste locatie worden gekozen. Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor veel plezier voor kids en ouders! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van kindershow Kidz-dj!

Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor een interactief feest voor kinderen van 3 tot 10 jaar en natuurlijk voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes… eigenlijk gewoon voor iedereen! De Kidz-DJ draait zijn nummers van al zijn cd’s. In de show zitten veel interactieve elementen die voor zowel kinderen als voor ouders bedoeld zijn. Wie doet mee met de Kidz-DJ Danswedstrijd? Wie gaat samen met de Kidz-dj scratchen! Welke papa danst het coolst? Ook deelt de Kidz-DJ leuke cadeautjes uit en de winnaars van de wedstrijden ontvangen een gratis doeboek of cd.

De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3…
De Kidz-DJ brak in november 2011 definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest (RTL4)!

Kidz Dj boeken

Kidz DJ is ook te boeken met een speciale sinterklaasshow. Informeer naar de mogelijkheden!

Showfacts:
– Interactieve discoshow
– 1 x 60 minuten
– Leeftijd van 4 tot 99 jaar
– Inclusief licht, rook en geluid tot 80 kinderen
– Inclusief een super blitse discokar

Prijscategorie: tot  € 1000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Kidz-dj

  Gelegenheden
  • Kinderfeest
  • Sportevenement
  • Verjaardag
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied

   * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.