Jonas & friends

Jonas en friends boeken

Jonas & Friends speelt met animatie-acts en komische variete- en slapstick voorstellingen op bedrijfsevenementen en straattheaterfestivals. Opvallende objecten met allerlei special effects zijn hierbij kenmerkend. Mogelijkheden te over voor aangepaste beursacts, openingsprodukties, entertainment voor personeelsfeesten. Straattheater in de vorm van mobiele acts/walk acts voor publieksevenementen en festivals.

Theater acts die steeds weer even een glimlach opwekken en het publiek op stijlvolle en subtiele wijze gewoonweg kostelijk vermaken! Met deze mini Harley Davidson en in de outfit van bijvoorbeeld politieagent vertolkt Jonas een controlerende rol (ook uitvoerbaar zonder zijspan)

Leuke aanvullende items zijn:

  • de keuringsdienst van waren
  • de Bionische man
  • Uitzwaaiact de marshaller
  • Mobiele cleaningservice

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jonas & Friends boek je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven