KalibeR

Op elk feest een voltreffer

KalibeR boeken en  feest met KalibeR maakt meezingen, dansen, hossen en springen onvermijdelijk! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band KalibeR.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Kaliber boeken, Coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

De band KalibeR

Kaliber is veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie. Deze energie werkt zeer aanstekelijk op het publiek. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Kaliber een ieder aan zich te binden. De band heeft  in no time een klik met het publiek gemaakt. Geen standaard setlist, maar inspelen op de wensen van het publiek en dát is de aanpak van Kaliber! Een avond KalibeR biedt voor ieder wat wils. De zeskoppige formatie staat daar absoluut garant voor!


Waarom KalibeR?

KalibeR onderscheidt zich van andere bands door het gebruik van blaasinstrumenten zoals, trompet, bugel, trombone en door zijn onuitputtelijke repertoire en jarenlange ervaring in het feestcircuit!


KalibeR boeken

KalibeR is uitermate geschikt voor elke kermis, bruiloft, bedrijfsfeest of voor iedereen die zeker wil zijn van een onvergetelijk feest.

De band Kaliber verzorgt sets in een tijdsduur van max 5 uur.

Direct de band Kaliber of een andere feesttentband boeken? Bel dan Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven