Lekke Band

Lekke Band boeken is één groot feestfestijn! Deze te gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten. Met invloeden van de BZB, WC Experience en Blaas of Glory toveren zij heel het publiek om tot een meezingende en meedansende massa. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Lekke Band.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Lekke Band boeken bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Lekke Band

“Oké”, zeiden de muzikale bloedbroeders Tilbal en DiKKeSnAAr een flink aantal jaren geleden, “we beginnen een coverband, maar dan wel de allervetste en gekste ooit”!!! We kopen een aantal glimmende pakken en pruiken. We zorgen ervoor dat overal waar we komen, de zaak volledig uit de hand loopt.” Zo gezegd zo gedaan, en de oprichting van de Lekke Band was een feit.

DiKKeSnAAr, houdt er van om met zijn pompgitaar d.m.v. fluitende boventonen het publiek tot krankjorumdom te voeren… Ver voordat de sound-sjek begint staat deze kleine duivel al op het podium. Om er vervolgens nooit meer vanaf te willen. D’n DiKKe heeft het dikste geluid van de Benelux en schroomt dan ook niet om de volumeknop op 11 te zetten. De geruchten die de ronde doen omtrent zijn nietsverhullende bijnaam, kunnen door maximaal 3 personen (per optreden) bevestigd worden!

Sinds Tilbal, de vrolijk stuiterende basgitarist met de 1000 gezichten, draadloos is gaan spelen is het hek van de dam! Hierbij is het voor hem blijkbaar niet genoeg om tijdens zijn spel bier te gaan drinken aan de bar of show-poses aan te nemen op de tafels, stoelen en op de gasten. Nee hoor, hij rent gewoon met zijn basje naar buiten om aldaar met de nodige overtuigingskracht weggevluchte mensen terug de ‘concertzaal’ in te schuiven.

Na de nodige bezettingswisselingen omdat het hoge tempo aan nieuwe optredens, de eeuwig schreeuwende fans voor de voordeur en het slopen van luxe hotelkamers hen teveel werd, sluit een nieuwe drumgod zich aan bij de Lekke Band. Deze waanzinnig strakke trommelklopper deed auditie op rode laarzen en gaf een geweldige Metallica drumsolo ten beste… een nieuwe held was geboren: Laars Oelrieg 😉 Hij blijkt over een uitzonderlijk talent te beschikken, want naast drummen en zingen, speelt hij met maar één vinger alle toetsenpartijen mee!

Laatste aanwinst voor de Lekke Band is de scherp gebekte Natte Staldeur.
Hij heeft de looks van een jonge George Michael, het stembereik van een nog in leven zijnde Freddy Mercury en het dans- talent van Penny De Jager toen zij nog fris en wulps was. Gewapend met een pleekanon, roze…

Direct Dikke band boeken neem dan contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven